Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Élelmiszeripari hűtőkamrák, hűtőházak higiéniája, sarokvédelem, élvédelem

Hűtőházak, hűtőkamrák higiéniai követelmények biztosításához elengedhetetlen követelmény a takarítás szempontjából hozzáférhetetlen helyek, így a padló-fal, a mennyezet-fal, a belső és külső fal-fal sarkok és élek elfedése és olyan lekerekített, íves felületek kialakításával, amelynek tisztántartása, fertőtlenítése biztonságosan megoldható.

Sarokvédő, élvédő

 

Sztenderd élvédő, sarokvédő rendszer

Az alaptípusú sarokvédő és élvédő rendszer rögzítő eleme lehet alumínium vagy PVC, amelyet csavarokkal rögzíthetünk a védeni kívánt külső vagy belső sarkokra. A rögzítő elemekre ezt követően már felpattintható a maga a sarokvédő PVC elem. A sarokvédő, élvédő PVC elemek ívelt kialakításúak, szélükön lágy tömítő felülettel. Az élvédő rendszer kombinálható a padló-fal ütközéshárító elemekkel, amelyek az ütközésvédelmen túl a lágy, co-extrudált éleivel biztosítják a megfelelő tömítést. Így az ütközésvédelem mellett a higiéniai követelményeket is biztosítják. Az ütközésvédő elemekhez külső és belső sarokelemek, végzárók is rendszerszinten léteznek.

sarokvédő élvédő rendszer

Gyorsan felépíthető higiéniai sarokvédő, élvédő rendszer

Könnyen és gyorsan felépíthető sarokvédő élvédő rendszer,hűtőházakba, hűtőkamrákba. A külső és belső sarokelemekhez, véglezáró elemekhez rendelhetők PVC rögzítő elemek, így a rendszer ezen elemeinek rögzítése során elkerülhető a falfúrás.

sarokvédő, élvédő hűtőházakba, hűtőkamrákba

Modulárisa felépíthető higiéniai sarokvédő, élvédő rendszer

Komplett modulárisan felépíthető, rejtett csavarozású PVC sarokvédő, élvédő rendszer hűtőházak, hűtőkamrák részére. A moduláris rendszer lehetőséget teremt arra, hogy a sarok és élvédők szélességét a mudulelemek által meghatározott méretlépcsőnkét változtassuk, azaz megnöveljük annak szélességét, vízszintes elrendezésben akár ütközőzésvédelemre is használhatjuk az elemeket a hűtőház vagy a hűtőkamra falán. A  moduláris sarokvédő és élvédő rendszer komplett külső és belső sarok elemeket, végelzárókat tartalmaz.

moduláris sarokvédő, élvédő rendszer

Nagyméretű, nagy ütközésállóságú padló-fal ütközéshárító elemcsalád

Hűtőházakban, hűtőkamrákban az árumozgatás során szükséges a sérülékeny hőszigetelt falak védelme. Kiemelten veszélyeztetett terület a padló közelében  van, ahol az árú rakodása közben a targonca villája sérüléseket okozhat a falazatban.A nagyméretű PVC ütközésvédelmi rendszer 200 vagy 300 mm magasságban védi a falazatot és egyben a lágy peremek a padolónál és a falnál is megakadályozza, hogy a szennyeződések takaríthatatlan helyekre kerüljenek. A megfelelő szilárdságú rögzítésről a falra csavarozható rögzítő elemek gondoskodnak, amelyre az ütközéshárító elemek felpattinthatók. Az ütközésvédelmi rendszer minden sarokpontjához sarokvédő sapka tartozik.

Ütközésvédelmi rendszer

 

Nagysziládságú ütközésvédelmo rendszer hűtőházakhoz, hűrőkamrákhoz