Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ütközésvédelem áruházakba

Ütközésvédelmi eszközök és termékek

A B&K Kft. széles választékban kínál lágy vagy kemény PVC anyagú áruházakban, hűtőpultokon, polcokon, áruházi bútorokon alkalmazható ütközésvédelmi termékeket. A különböző formában, méretben rendelkezésre álló lágy vagy kemény PVC ütközésvédők biztosítják, hogy az árufeltöltések, a bevásárló kocsikkal történő közlekedés során az áruházi bútorok berendezési tárgyak, falak és ajtók ne sérüljenek.

 

Ütközésvédelem árúházakban

Áruházi bútorok, berendezések ütközésvédelem, áruházi falvédelem termékválasztéka:

Bumper 30, azaz a BKH7506 termékcsalád

Nagy ütközésállóságú komplett ütközésvédelmi  rendszer, tartozékokkal.

Ütközéshárító, ütközésvédelem

Bumper 50, azaz a BKH7500-ás termékcsalád

A BKH7500-ás termékcsalád nagy ütközésállóságú, az ütköző felületet külön hordozó tartja, amely a falra vagy a védendő berendezésre van felcsavarozva.

ütközéshárító, ütközésvédelem

Bumper 80, azaz a BKH7501-es termékcsalád

A BKH7501-es ütközésvédő rendszer nem igényel külön hordozó elemet, rejtett csavarozással közvetlenül a falra rögzíthető. A középső takaró elem több színben elérhető.

ütközéshárító, ütközésvédelem

Bend 80, azaz a BKH7502-es termékcsalád

Egyedülálló termékválaszték A BKH75021 és a BKH75022 típusú termékek hajlékony, íves felületre is felrögzíthető ütközősávok, minimum hajlítási sugár 40mm., A BKH75020 típus merev ütközősáv. Ez a termékcsalád külön hordozó elemet nem igényel, a középső sáv több színben elérhető.

ütközéshárító, ütközésvédelem

Bumper szuperflex 80, azaz a BKH7508-as termékcsalád

A BKH75081 űj flexibilis  ütközésvédő termékcsalád, középső eleme több színben rendelhető, elegáns kialakítású termék.A BKH75082 cikkszámú termék merev kivitel, mindkét termékhet ugyanaz a kozépső elem csatlakoztatható.

ütközésvédele, ütközéshárító

Bumper Spongegum, azaz a BKH7509-es termékcsalád

Nagy ütközésállóságú lágy külső felület, belsejében speciális ütközésálló szivacsbetéttel. Hőálló, elnyeli az ütközés hangját és energiáját. vízálló.

        ütközésvédelem, ütközéshárító

Bumper modular, azaz a BKH7503-as termékcsalád

Rejtett csavarozású moduláris ütközésvédelmi termékcsalád. A moduláris felépítésből adódóan növelhető az ütköző sáv szélessége. Alkalmazása gazdaságos, tisztítása egyszerű. Felszerelhető berendezésre és falra egyaránt!

ütközésvédelem, ütközéshárító